MAKONI

Marchen København Nijmegen

Hvile- og vedligeholdelse dag på Airbase Twenthe

Holdet er ved ankomst til Twente blevet indkvarteret i en stor teatersal. Hollænderne har opstillet feltsenge til fri afbenyttelse. Hviledagen er ellers gået med personlig pleje, tøjvask, afprøvning af udstyr – som kan være nyttigt når vi kommer til Heumensoord lejren i Nijmegen – og bearbejdning af forrige dages oplevelser.

Andre blev udsat for Oberleutnant von Østrups færdigheder ud i kirugien.

Vores venner fra det hollandske flyvevåben havde derudover arrangeret en tur til Grolsch bryggeriet som ligger inde i Enschede. Der var arrangeret rundvisning i produktionen og afsluttende prøvesmagning af produkterne. Dette foregik i to grupper, en om formiddagen og en om eftermiddagen.

Webmaster har også udskrevet de fremsendte hilsener og efter at de er fordelt bliver de læst med stor ivrighed.

Cafeterie forholdende på Airbase Twente er noget af det flotteste vi nogen sinde har set, i det det stedlige cafeteria er indrettet næsten som en restaurant.

Aftensmaden var en barbecue arrangeret af Base Commander og den blev afholdt i NCO messen facilitter. Der var rigeligt med mad til alle. I forbindelse med dette arrangement blev den holdfane som vores hollandske venner har gået med siden København, officielt overdraget til det hollandske flyvevåbens marchforbund.

Dagens udnævnelse: Oberleutnant von Østrup er udnævnt til Zeit Offizier Zweite klasse og vil efter denne dag være i stand til at give holdet nøjagtige tidpunkter i Grolsch tid.

 

Comments are closed.