MAKONI

Marchen København Nijmegen

System

Airbase Twenthe – Zutphen

Holdet afgik fra Twente klokken 0400 om morgenen og startede med en flot tur gennem udkanten af Enschede.

Desværre oplevede vi at måtte sige farvel til en af vores marchkammerater, som ikke længere kunne overskue situationen.

Dagen blev både lang og hård, men vores fantastiske hjælpere gjorde deres yderste for at vores rast skulle blive så behagelige som muligt.

En af dagens MILESTONES er at holdet i løbet af dagen passerede en samlet marchdistance på 30.000 kilometer siden afgangen fra København.

På rast nummer to, som lå lige overfor et lokalt Opel værksted, måtte en af holdets mekanikkere yde førstehjælp til en af vores diesel kassevogne (hollænderne kører Mercedes, men de er gamle) og dette blev klaret af Karen Marie i løbet af en 20 minutters rast.

Efter rast to gik mere end 20 af de efterfølgende kilometer langs ned kannaler, heldigvis for holdet var ca. halvdelen af ruten i skygge af store træer langs med vejene.

Rastepladserne bliver brugt til mange ting, der bliver puttet “ting” indenbords og der bliver afleveret “ting” tilbage til naturen. Andre igen tager en lille lur.

Dagens udnævnelse: Oberleutnant von Østrup er blevet forelsket i et billede af Pamela Anderson og er derfor udnævnt til Moral Offizier Erste klasse.

 

Comments are closed.