MAKONI

Marchen København Nijmegen

Lamstedt – Bremerhaven

Denne tur var en kort tur så starten gik igen kl. 05.00. Efter en genvej ud af Lamstedt, gik det af små veje mod Bremerhaven.

Turen var stort set begivenhedsløs, bortset fra enkelte regnbyger.

På turen til sidste rast ved Spandener See begyndte trætheden fra de foregående dage at melde sig. Det er i denne fase af turen at træningen i Danmark rigtigt betaler sig, for nu er det med at bide tænderne sammen og fortsætte.

På det sidste stykke ind mod Bremerhaven fik vi et voldsomt regnvejr, som varede indtil vi landede på Marine Operationsschule, hvor vi skulle overnatte.

Holdets marchgængere blev indkvarteret på 4-mands stuer, som i dagens løb var blevet ryddet af de normale beboere, og nogle af disse var stadig på kasernen, hvor de nervøst kiggede op mod deres stuer.

Hjælperne var indkvarteret på luksuiøse 2-mands stuer med sengetøj.

Forplejningen blev leveret af skolen truppenküche, hvor forstanderen selv stod for hele forplejningen, for at skåne sit personale. Menuen bestod af pølser med kold kartoffelsalat, gulaschsuppe med paste og det obligatoriske brød.

Holdet kunne i forbindelse med overnatningen observere at det regnede ekstremt kraftigt i løbet af natten.

Comments are closed.