MAKONI

Marchen København Nijmegen

System

Bremerhaven – Oldenburg

Dagens tur startede kl. 04.00, efter et solidt morgenmåltid i cafeteriet.

Turen ud af Bremerhaven foregik i regn og blæst, og det første træk langs med digerne foregik i strid side- og modvind, kombineret med regn.

Første rasten lå ved det gamle færgeleje, som nu er nedlagt, da der er bygget en tunnel under Elben.

Derfra gik turen i lidt bedre vejr stadig væk langs med digerne ned til færgelejet ved Sandstedt-Brake, hvor turens anden rast blev holdt, inden passage af Elben.

På rasten blev det fejret med champagne (spiritusforbudet igen ophævet) at vi nu har marcheret halvdelen af de planlagte kilometer.

På færgen mødte vi en af holdets store sponsorer (Niels og hans hustru fra Sports Pharma), og han fulgte rasteplads personellet ned til Oldenburg.

Resten af turen ind mod Oldenburg var præget af konstante regnbyger, hvilket gjorde de svært for holdene at bestemme sig til om der skulle anlægges regntøj eller ikke.

På sidste rast, som på grund af vejret, var rykket ind i et væksthus på et gartneri, leverede Le Chef med hjælpere varm og meget krydret kartoffelsuppe.

Det sidste træk fra rasten og hjem, blev for mange gennemført rent på viljestyrke, da de sidste ressourcer hos alle er ved at være brugt op.

Ved ankomsten i Oldenburg blev vi indkvarteret i et stort sportscentrum, med mange faciliteter. Hver hold fik sit eget omklædningsrum, bad og toilet.

Le Chef serverede igen et fantastisk aftensmåltid, som bestod af vildtgryde med ris, dertil pasta og frisk salat.

Alle gik tidigt i seng.

Comments are closed.