MAKONI

Marchen København Nijmegen

Hvile- og vedligeholdelse dag i Oldenburg

Dagen startede med et fantastisk vejr, hvor morgenmaden blev indtaget i strålende sol. Man kunne observere næsten hele holdet sidde udenfor hallen på de sponserede borde og bænke, indtagende et solidt morgenmåltid.

I forbindelse med morgenspisningen blev oberleutnanten begavet med et badedyr, for at undgå lignende scener som dem der udspillede sig i Lamstedt.

Dagen er blevet udnyttet til vask af tøj, bl.a. ved en nærliggende campingplads, hvor vi havde fået lov til at låne vaskerummet. Vi kan over for de forskellige marchgængeres hustruer bekræfte, at de faktisk selv er i stand til at vaske tøj. Området omkring sportshallen lignede snart en bedre beduinlejr, med tøj hængende til tørre overalt.

For et af holdene endte tøjvasken dog med en krise, idet det af et af holdmedlemmerne sponserede vaskemiddel viste sig at være affarvningsmiddel.

Frokosten blev igen indtaget i det fri.

Efter frokosten var marchledelsen på en rekognosceringtur mod Werlte, for at afkorte ruten med så mange kilometer som muligt, og det lykkedes at “vinde” 1,5 km.

Nogle af holdene tilbragte eftermiddagen i festligt lag på et lille værtshus i nærheden.

Aftensmaden var barbeque, bestående af bøffer med brochetto brød, frisk salat og pasta. Dertil havde velfærdskassen sponseret en karton rødvin til hvert hold. I forbindelse med aftensspisningen fik Le Chef sin 3. kokkehue.

Efter aftensmaden sås holdene gøre sig klar til den næste dags lange march, som skulle starte allerede kl. 04.00.

Comments are closed.