MAKONI

Marchen København Nijmegen

System

Tilmeldingerne overført til Nijmegen.dk

I dag er alle de aktive tilmeldinger blevet overført til Nijmegen.dk, det vil sige at I alle nu er tilmeldt til Nijmegen marchen også.

I løbet af den næste uges tid vil I modtage en email fra mig omkring, hvordan I betaler for deltagelsen i Nijmegenmarchen. I den email vil være et link, som fører jer til betalingsdelen af Nijmegen.dk, hvor I kan betale med dankort. Hvis I ikke har et dankort, vil der også være beskrivelse af hvordan I kontakter marchlederen for Nijmegen.dk, for at få udleveret et kontonummer, for af den vej at betale for marchen.

Det er pt. et problem i betalingsmodulet som har generet os et stykke tid, og derfor skal det lige afklares, inden jeg sender email ud omkring betalingen, men email’en skulle gerne udsendes i løbet af en uges tid.

Vores hjælperne vil ikke få en betalingsmail i første omgang, da vi lige skal have nogle detaljer afklaret først.

På statussiden er der kommet de første af en række statusfelter på din tilmelding, så du kan følge med i, hvad der sker med din tilmelding. Her i første omgang er det overførslen til Nijmegen.dk og betalingen for deltagelse i marchen. Der vil senere komme flere felter på, når det bliver relevant i forløbet.

Comments are closed.