MAKONI

Marchen København Nijmegen

System

Besøg af Sportspharma

Kære marchgængere.

Under vores første samling i den kommende week-end får vi besøg af Niels fra Sportspharma. Sportspharma har været vores bedste sponsor i både 2002 & 2007. Sportspharma har en lang række helt fantastiske produkter som vi vil få glæde af under turen fra København til Nijmegen.

I både 2002 & 2007 lavede Niels special fodindlæg, som tilpasses den enkelte. Disse indlæg har for alle betydet en væsentligt forbedret gåkomfort. Den forbedrede gåkomfort er væsentlig når der bides skeer med så lang en tur som MAKONI er.

Niels har tilbudt at fremstille disse for kr. 350 pr. par. Sålerne betales kontant.

I hører nærmere hvornår Niels kommer når vi mødes fredag.

PS: Medbringe “trafikvest” og evt. refleksbind

Comments are closed.