MAKONI

Marchen København Nijmegen

I dag er det Claudias fødselsdag

Claudia, en af vores hjælpere, kunne i dag fejre sin 4X fødselsdag. Morgenen startede med overrækkelse af gaver, lykønskninger samt jubelrulle fra holdet. Præcis kl. 0500 startede vi ud i morgendis, med solen som en bleg skygge på himelen. Efterhånden blev solen stærkere og stærkere og holdet fik at mærke at sommeren ikke er at spøge med. Umiddelbart efter første rasten blev holdet antastet af en journalist fra Slesviger Landes Zeitung som, fra de venlige personer som stillede første ratsten til rådighed, havde hørt om det dansk/hollandske hold som går fra Danmark til Holland. Han fik sit interview, herunder detaljer om Hauptmann, Freiherr Jens von Østrups deltaelse i turen.

Efterhånden som dagen skred frem blev det varmere og varmere og der blev derfor langt ekstra vandrast ind.

Lettere overophedede og vel brugte, ankom vi kl. ca. 1300 til vores ny indkvartering, og efter den traditionelle briefing om indkvarteringsforhold, spisetider og start næste morgen, kunne holdet gå i gang med at pleje sig selv og hinanden.

Midt på eftermiddagen kom chefen for det danske Nijmegen Kontingent, oberst Mogens Bech på besøg, og han havde i løbet af eftermiddagen lejlighed til at snakke med både danske og hollandske deltagere i MAKONI marchen.

Aftensmaden bestod af pølser, kold kartoffelsalat, rissalat og almindelig salat, efterfulgt af fødselsdags lagkage og kaffe. Næsten samtidigt ankom store Claus kærste, Illuna med ny drikkevare forsyning.

Efter aftensspisning er også Tage Lundin ankommet for at besøge holdet. Han har medbragt wienerbrød fra Snderjylland, som vil blive indtaget sammen med aftenskaffen.

Comments are closed.