MAKONI

Marchen København Nijmegen

System

Hviledagen i Oldenburg

Alle fik den lange nattesøvn som de efterhånden trængte til. Der var dog midt på natten lidt uro da von Østrup var nødt til at flytte natteleje på grund af en punkteret luftmadras. Vi håber at han får løst sit problem inden næste nat, ellers vil vi forsøge at få ham indkvarteret hos regimentschefen. Det blev også konstateret at enkelte vækkeure/telefoner stadig ringer/vækker ved tretiden.

Morgenmaden blev serveret kl. 0700. Morgenmaden var udvidet med æg, bacon, små frikadeller, og forskellige rester fra tidligere.

I løbet af formiddagen blev der vasket. Desværre viste det sig at det vaskeri som vi havde fået udpeget som mulighed havde søndagslukket. Der blev derfor vasket i bajler og spande, som også er et sponsorat, og snart lignede området en beduinlejr. Alle forhåndenværende ophængningsmuligheder blev udnyttet.

Frokost blev serveret kl. 1230, og var en bedre brunch værdig.

Under frokosten trak det op med skyer, og pludselige startede et tordenvejr. Alle der havde tøj hængede ude, styrtede ud for at hente det ind, så det ikke blev vådt igen. Nu var beduinlejren flyttet indendøre.

Vi sidder nu på Mannschaftsheim og opdaterer hjemmesiden, mens vi nyder en stille øl.

Efter at beduinlejren flyttede inden døre blev der sat drypfangere under vasketøjet nogle steder, og på et tidspunkt i løbet af eftermiddagen flyttede en andefamilie ind.

Der var nogle af de mere garvede gængerne der fandt en lille lokal kro, hvor de fik smagt på de lokale øl. Enkelte af dem, vendte lettere overrislet tilbage, tidsnok til at nå aftensmaden.

Resten af eftermiddagen gik med hvile, udveksling af oplevelser og klargøring til næste dags videre march.

Til aftensmad serverede Le Chef flæskesteg, kartofler og rødkål med tyttebær. Aftensmåltidet blev indtaget i den midlertidige spisesal som er indrettet mens der bygges en ny kantine/spisesal.

Comments are closed.