MAKONI

Marchen København Nijmegen

System

Dagen efter dagen

Efter hviledagen var det tid at starte igen. Morgenmaden blev serveret kl. 0300, da holdet skulle starte kl. 0400. Forude ventede 56 km march til MP kasernen i Eefde. Vejret er nu ikke helt med os længere, for det støvregner fra morgenstunden.

På grund af regnen blev første rast rigget til med to pavillioner med en pressenning i mellem, så grupperne kunne sidde i tørvejr.

Ruten gik ad kendte veje i det hollænderne ikke har ændret i deres rutevalg siden vi sidst var her i 2007.

Anden rast blev “igen” oprettet hos Opel værkstedet i Hengevelde. Til forskel fra 2002 og 2007 var vi, på grund af regnen, denne gang inde i en af værkstedshalleren. Her var der blandt andet lejlighed til at gennemføre en tiltrængt service på holdets cykel.

Tredje rast blev også gennemført på et “kendt” sted, nemlig ved et lille landværksted, hvor der var mange spændende gamle biler, så Jan fik besked på at holde sine hænder i lommen. Brinth benyttede lejligheden til at få justeret lufttrykket i sine dæk.

På fjerde rast blev der serveret suppe. Her havde en virksomhed som producerer gynmastik redskaber til børn, velvilligt stillet et partytelt m/bar (som dog var lukket) til rådighed for holdet. Firmaet skulle senere samme dag holde “gå på ferie” party for de ansatte.

Da holdet ankom til Eefde, hvor vi skulle bo for tredje gang (2002 og 2007), viste dagens distance 58 km. Holdet var i mål kl. 1443.
Holdet blev indkvarteret på værelser med senge, men der skulle benyttes egen sovepose eller lign.

Le Chef havde fået fuld rådighed over kasernens køkken, som efterfølgende skulle pakkes sammen da kasernen lukker i begyndelsne af august.

Til aften blev der serveret koletter i fad med pasta, ris og frisk salat.

Comments are closed.