MAKONI

Marchen København Nijmegen

System

Sidste dag med kliken

Holdet skal nu til at starte senere. Derfor blev der serveret morgenmad kl. 0500 og starten på dagens march gik kl. 0600.

Vi havde i løbet af aftenen været nødt til at hospitals indlægge en af vores marchdeltagere, der ikke reagerede som ønsket på den antibiotika behandling han påbegyndte på hviledagen i Twente.

Turen gik forbi kendte steder som universitetet i Zupthen, over den Canadiske bro i centrum inden første rast.

Senere fortsatte turen gennem den berømte naturpark, hvor deltagere fra 2002 og 2007 havde lejlighed til at gense den skønne natur. På grund af naturparkens mange naturstier, valgte holdet tohjulede deltagere (to personer) at køre syd om parken, denne tur forlængede deres dags distance betragteligt.

Dagens march sluttede hos Air Mobile Brigade i Schaarsbergen, et sted hvor holdet også har boet to gange tidligere.

Dagens distancer endte på, for marchgængerne 33 km, for de tohjulede på 46 km.

Til aftensmad serverede Le Chef oksefilet, flødekartofler og frisk salat.

Kl. ca. 2000 fik holdet besøg af Chefen for Hjemmeværnet, generalmajor Finn Winkler, Chefen for Forsvartes Sundhedstjeneste, generallæge Erik Darre, oberst Mogens Bech, chef for det danske Nijmegenkontingent og kontingentets marchleder, major Benny Stensdal.

De fik en briefing om turen, holdets opleveleser samt en orientering om holdets generelle helbreds og træningstilstand. Inden de kørte tilbage fik de to generaler en kort instruktion i anvendelsen af nogle af de remedier som Oberplastergasten (Papa Doc) har anvendt på MAKONI deltagernes fødder, ligesom de hver især blev udstyrret med en mindre beholdning af samme.

Comments are closed.