MAKONI

Marchen København Nijmegen

System

Reunion

AG ønsker alle og deres familier et godt Nytår, og håber at I alle er kommet godt gennem julen også.
Der er i forbindelse med MAKONI marcherne tradition for at vi efter et stykke tid mødes igen, for sammen at mindes vores gode tur fra København til Nijmegen.
MAKONI 2012 Reunion vil finde sted den 2. og 3. februar 2013, og vil blive gennemført i Odense, mere specifikt på samme lokalitet som vi brugte til vore 2. træningssamling i 2012.

Adressen er Svennekærgaard, Vibelundvej 45, 5200 Odense V.
Påklædning er civilt under hele Reunion. Evt. kan uniform medbringes til marchturen om søndagen.

Indkvartering er den samme som under træningssamlingen, nemlig primitiv overnatning i lokaler på Svennekærgaard, eller hvis nogen har mulighed for det i egen medbragt campingvogn.
Der vil være begrænset plads, da vi også har inviteret vores hollandske marchvenner, og endnu ikke ved hvor mange der dukker op. I bedes alle medbringe eget rasteudstyr, mens der vil være hvad vi ellers har brug for til at gennemføre arrangementet.
Der er ikke adgang til badefaciliteter.

Vores alle sammen’s Le Chef, vil med sit team, stå for forplejningen, mens Claus (Store) har lovet at hjælpe med drikkevarer.
Prisen for deltagelsen i vores Reunion er kr. 0,-, dog er transport til og fra for egen regning (der er intet ordrenummer til at dække transportudgifter). Drikkevarer kan købes til de sædvanlige lave “Claus” priser under arrangementet.

Tilkendegivelse om deltagelse (kræver indlogning) + evt. såler fra Sportspharma gøres via hjemmesiden og bedes være gjort inden den 14. januar 2013.

Den foreløbige program ser således ud:

Lørdag 2. februar 2013:

1300 AG + forplejning ankomst
1400-1500 Ankomst og kaffe
1500 Fælles velkomst
1515 Billeder og genopfriskning af minder
Herunder tilpasning af såler fra Sportspharma *)
1730 Klargøring til spisning
1800 Aftensmad
1930 Socialt samvær

Søndag 3. februar 2013:

0900 Morgenmand
1000 Oprydning
1045 Fælles farvel
1100 Lille marchtur for dem der har lyst til det (Ingen bademulighed efterfølgende) **)

*) Niels fra Sportspharma vil deltage og tilbyder tilpasning af såler, lørdag eftermiddag. Prisen for et sæt er kr. 350,-, som betales kontant. Interesse tilkendegives sammen med tilmelding.

**) Vi har modtaget et forslag om at deltage i Kyndelmissevandring i Ryslinge med distancer på 5, 10 og 20 km i stedet for en lokal tur. Der er dog 30 km til startstedet, så hvis det ønskes, bliver der justeringer af tidspunkterne for søndagen.

Comments are closed.