MAKONI

Marchen København Nijmegen

System

Træningssamlingerne er i fuld gang!

 

Som tilmeldt gænger på MAKONI 2016 skal man gennemføre 3 ud af i alt 4 træningssamlinger for at være kvalificeret til starten den 2. juli fra Kastellet i København. De 4 træningssamlinger løber af stablen hen over foråret, og den første af slagsen fandt sted den 8.-10. april med base på Søndre Skole i Viborg. Her var der planlagt 2 marchstrækninger på henholdsvis 45 og 43 kilometer i og omkring den gamle domkirkeby.

Det er altid med en vis spænding første gang at skulle mødes med holdet, som denne weekend bestod af danske, norske og svenske gængere. Der skal briefes, præsenteres nøglepersoner, hilses på hinanden og i det hele taget varmes op til, at nu er vi ét samlet hold, hvor det forventes, at alle løfter i flok, uanset om vi befinder os på overnatningsstederne, ude på rasten eller i støvlerne på selve ruten.

De to strækninger bød på en smuk rundtur i det naturskønne område omkring Viborg med Hald Sø og Dollerup Bakker som nogle af højdepunkterne og blev iøvrigt – meget flot – gennemført med en gennemsnitshastighed på omkring 6.2 km/t.

Ikke overraskende kastede de 2 dages træning et par vabler af sig hos nogle af gængerne, og 1 person udgik desværre af gruppen.

 

IMG_0631[1]

13000085_252046271807976_1875968073741593673_n

 

Søndag over middag var det en gruppe trætte men glade gængere, der kunne træde af og vende næserne hjemad til et velfortjent hvil, inden det igen går løs med træning for at blive klar til næste samling, som finder sted den 28. april – 1. maj med start i Silkeborg og afslutning også i Viborg. Her kommer hollænderne med, og vi glæder os allerede!

Arbejdsgruppen – Helge, Jens, Peter og Tommy

 

 

Comments are closed.