MAKONI

Marchen København Nijmegen

System

En varm weekend i Holland

Fredag d. 3 juni tog Tommy og ”flinke Møller” til Holland for at gennemføre en sidste kontrol af de hollandske gængere. 5 hollændere havde enten ikke været i Danmark til den ordinære kontrolsamling eller havde ikke gennemført samlingen.

Det blev en lokal march i byen Assen, som skulle danne rammen om førstedagen. 45 kilometer blev tilbagelagt i en gennemsnitshastighed på 6,2 km/t, selvom hollænderne lagde ud i et noget højere tempo. Men solen stod højt på himlen, og hastigheden måtte tilsvarende ned.

Dag 2 fandt sted i den lille by Steenwijk, hvor aftalen var 40 km, men endte på 38. En enkelt måtte smide håndklædet i ringen, men de resterende kæmpede hårdt for at komme op i det tempo, som de desværre havde brændt af dagen før. Snithastigheden måtte vi se reduceret til 6,1 km/t, hvorpå det blev klart for alle, at der stadig er et stykke vej, førend formkurven for alvor er noget at prale af.

Der skal lyde en stor tak til Charles og Mac for et fint arrangement og særdeles godt selskab. Og samtidig en stor tak til Jens Møller for godt selskab under det, der blev den varmeste marchtur siden Nijmegen 2006.

Keep up the good spirit!

 

20160605_152129

Comments are closed.