MAKONI

Marchen København Nijmegen

System

Dag 9 – Hvil, varme og vasketøj

Hviledag! Et længe ventet tryk på pauseknappen i dét, som i andres øjne lugter af rendyrket galskab, selvpineri og ultimativt spild af sommerferie.

En hel dag til rådighed uden dagsorden bortset fra eliminering af den ikke ubetydelige ”Gnufaktor 100”. Vasketøjet! Oh, hvilken herligt duft, der breder sig i en sportshal med 68 svedende mand- og kvindfolk efter 8 dages march.

Sen morgenmad med æg og bacon, fladtrykte græsplæner, solskin og slentreture til byen i jagten på en kold fadøl. En hviledag er mange ting. Nogle har brug for at være sociale, andre for at trække sig. Nogle står tidligt op, andre sover til middag. Nogle løber en tur (Jo!), imens andre ikke rykker sig 2 centimeter.

Dagens højdepunkter var helt klart morgenmaden og for nogles vedkommende også eftermiddagens lektion i Yengar Yoga ved norske Helen, hvor selv Ole Hansson fik sig selv ud i positioner, som han ikke vidste var muligt. Makoni Yogaen gentages på torsdag, hvor holdet har næste hviledag.

Men alt godt har som bekendt en ende. Så efter at have opsporet en af hollændernes bortkomne vasketøj og sendt Buch af sted til hospitalet til et rutinetjek af skinnebenet, var det tid til at komme på hylden. Tak for en dejlig dag med udendørs hygge i godt selskab! Nu er vi klar til morgendagens rute, som går til den tyske by Werlte.

Comments are closed.