MAKONI

Marchen København Nijmegen

Hvor der er vilje er der en vej

Efter de sædvanlige forberedelser startede dagens march kl. 0500. Vejret var fint fra morgenstunden let overskyget og med lidt vind.

Rastepladsholdet er efter holdenes afgang i gang med at blande saft. Der bruges normalt 50-60 liter saft om dagen, og på varme dage op til 100 liter.

Ude på ruten blev vejret bedre og solen fik mere kraft.

Erfaringerne fra 2002 og 2007 har vist at denne dag, er der hvor mange marchgængere er presset helt ud over deres yderste grænser. Det er ikke anderledes i år. Der belv set både blod, sved og tårer fra mangen en marchgænger.

Holdet kunne for tredje gang holde rast ved Coca cola depotet i Hasselüne, hvor de velvilligt stillede vareprøver til rådighed (Direktøren for Coca Cola Germany er dansker:-))

Retsen af turen til Lingen forløb uden de store oplevelser, i det ruten går ad en meget lige, ca. 18 km lang rute ind mod Lingen. I Lingen ændrede vi ruten en lille smule således at vi undgik de store veje og vejkryds. Holdet fik efterfølgende at vide at det havde forlænget dagens rute med 12 meter.

Dagens indkvartering var på en lokal skole hvor vi overnattede i deres sportshal. Skolen stillede derudover meget velvilligt yderligere klasselokaler til rådighed for vores efterhånden travle oberplstergast (Papa Doc).

Til aften blev der serveret frikadeller og spidskål, hvilket er en sucess når der er et begrænset antal toiletter til rådighed.

Som et PS. kan det nævnes at von Østrup har sat en ny rekord. Han har nu anvendt ca. 1500 af de 2000 tåtutter (en hel flyttekasse) han købte i 2007. Det er set at han lægger de dagsgamle tåtutter i mundvigen som skrå hvorefter de tygges godt hele natten, dermed er de er klar næste morgen (som von Østrup siger, intet må gå til splide).

Comments are closed.