MAKONI

Marchen København Nijmegen

System

Start MAKONI-året med at gå Skanderborg Sø Rundt

Når: Søndag den 7. JAN 2024 kl. 9.00.

Hvad: I mere end 40 år, har vi den første søndag i det nye år traditionen tro gået Skanderborg Sø Rundt – en skøn tur på ca. 22 km. Denne tradition skal naturligvis også holdes i hævd i 2024. Arbejdsgruppe MAKONI (AG MAKONI) håber at rigtig mange af jer kan få det indpasset i jeres kalendere. Her er super mulighed for at få hilst på nogle af de forsvarskolleger som skal med på den lange tur til sommer.

Hvor: ”Den Gamle Politistation i Skanderborg” Adelgade 38 8660 Skanderborg.

Hvorledes: Vi deltager i MTS – evt. med lille rygsæk til vand mm. Skanderborg Fodslaw etablerer rasteplads midtvejs, hvor der kan købes forplejning mm. til rimelige priser.

Aktiviteten oprettes på hjv.dk. Kørselsomkostninger til kørsel i privat køretøj dækkes ikke via MAKONI-ordrernr. MIL køretøj kan bookes til denne aktivitet under forudsætning af samkørsel i videst muligt omfang.

AG MAKONI håber at se så mange af jer som muligt.

De allerbedste jule- og nytårshilsener
KN Jens Østrup
Marchleder MAKONI

Comments are closed.