MAKONI

Marchen København Nijmegen

System

Vi er godt i gang med forberedelserne til MAKONI 2024

Ikke nok med at deltagerne skal ud på en vandretur, på intet mindre end 650 km fra København til Nijmegen i Holland. For så at tage endnu en vandretur i Holland med Nijmegen marchen. Så de samlet når op mod 810 km.

Men for at deltagerne skal kunne holde fokus på at sætte den ene fod foran den anden og gentage det i nærmest en uendelighed, så er det nødvendigt at der er et stort støtteapparat klar til at gøre det alt udenom marchen for dem.

Søndag var det første gang at styregruppen også havde den store gruppe hjælpere med, det havde de, fordi vi nu er forbi fasen hvor vi planlægger i hovedtræk, til nu at begynde at gå i detaljer. Derfor var der indkaldt til hjælperdag i Brabrand.

Det var en stor gruppe frivillige soldater der mødte op og der var højt humør, flere mødtes atter igen efter at havde været med sidste gang, andre var med for første gang og alt var nyt for dem.

Men de rutineret og de nye fandt hurtigt hinanden i deres respektive grupper, som var delt op i sanitet, rasteplads, forplejning og tung transport.

Og ude i arbejdsgrupperne summede det af tanker, ideer og erfaringer fra tidligere gange, alt sammen med det samme formål, at løse opgaven for at deltagerne ved egen kraft kan flytte sig fra København til Holland.

Det er en stor udfordring, som de mange gænger har foran sig og det er en ligeså stor opgave, som støtteapparatet har påtaget sig. Men vi har samme mål foran os ude i horisonten, vi skal sammen til Holland.

Vil du også være med i støtteapparatet eller som gænger, så er der stadigvæk plads og tid, selvom du skal være hurtig. For sidste frist for tilmelding er den 1. februar.

Du kan tilmelde dig som gænger eller hjælper via hjemmesiden www.makoni.dk i frem til 1. februar 2024.

Læs mere på hjemmesiden www.makoni.dk og på Facebook www.facebook.com/makoni2024

Comments are closed.