MAKONI

Marchen København Nijmegen

System

Kiel – Rendsburg

Efter en god nats søvn trådte holdene an til instuktion om dagens march til Rendsburg, hvorefter vi satte i gang kl. 05.00.

Vi startede i det skønneste morgenvejr, først langs Kieler-kanalens (Nord-Ostsee-Kanal) sydlige bred, hvorefter vi i en amfibisk operation (passage ved Landwehr) indtog den nordlige bred.

Vi modtog undervejs en del ønsker om god tur fra lokalbefolkningen, som endnu ikke havde fattet at det var Oberleutnant von Østrups andet togt i Nordtyskland.

Vel ankommen på anden rast i Seehsted, blev vi modtaget af vores hjælpere, som ud over rasten havde sørget for at lokalbefolkning stillede op og hilste på holdet på behørig vis. Vi kan med glæde konstatere at vores tilhængere findes blandt den yngre del af befolkningen i det nordtyske område.

På rasten blev vi kontaktet af en lokal journalist, som havde set os ankomme langs kanalen, og han fik et interview på stedet, samt muligheden for at tage nogle gode billeder.

Dagens rute var meget spændende, idet Oberleutnant von Østrups evner ud i kortlæsning og vejfinding, til stor undren for holdet, bragte dem gennem delvist svensk territorium.

Overnatningen foregår på Feldwebel-Schmidt-Kaserne i Rendsburg, og marchgængerne er her efter eget udsagn indkvarteret på Hotel Hilton (nyrenoverede enkeltkvarterer), mens støtteelementet og marchledelsen bor på low class hotel (renoveringen foregår).

I dag havde Le Chef en fridag, da aftensforplejningen leveredes af kasernens cafeteria. Menuen var Chilli-Con-Carne med kartofler.

Status for holdet er at Pappa Doc og Baby Doc kan indskrænke sig til at behandle de obligatoriske vabler og ømme muskler. De to marchdeltager, som var på infirmeriet mandag, er i åbenlys bedring.

Comments are closed.