MAKONI

Marchen København Nijmegen

System

Fødder og sol holdt hviledag i Twente

Holdet er på hviledagen indkvarteret i en gymnastiksal på den tidligere flybase Twente. Flybasen er nu lukket og kommunen har overtaget de fleste faciliteter, men vi har som skrevet fået lov at overnatte i hallen.

Solen havde også valgt at holde hviledag så der var regnvejr fra morgenstunden, og morgenmaden blev derfor blev indtaget indendøre. Der var kun servering fra 0700 – 0800. I forbindelse med morgenmaden kunne man smørre sig en madpakke, så Le Chef’s team kunne holde fri resten af dagen.

I løbet af formiddagen blev der vasket og da det stadig regnede ind i mellem blev vasketøjet hængt op, hvor det var muligt. Det var bl.a. i baderummene, hvor der blev hængt tørresnore op.

En af vores marchgængere var den foregående dag blevt bidt/stukket af et insekt, mens vi gik langs med den hollandske grænse. Hans arm hævede i løbet af natten op, og Papa Doc bestemte derfor at han skulle tilses af en lokal læge. Efter konsultationen blev han udstyrret med en recept på antibiotika, og er nu i gang med den ordinerede behandling.

Vores hollandkse kolleager havde, for dem der havde lyst, arrangeret en tur ind for at se FC Twentes stadion, og det var spændende for dem der deltog.

Lige i nærheden af gymnastiksalen var et lille The-hus, hvor nogle valgte at spise frokost.

Eftermiddagen blev derefter brugt til hvile, læsning og en lille ekstra “morfar”.

Sidst på eftermiddagen ankom de T-shirts som var blevet bestilt tidligere på turen.

Aftensmaden, som ikke blev tilberedt af Le Chef, bestod af en Barbecue, hvor der var flere forskellige slags kød og salater

Efter aftensmaden gik folk ret hurtigt til ro, da morgendagen er en af de lange marchdage på 56 km, og vi skal derfor tidligt op.

Comments are closed.