MAKONI

Marchen København Nijmegen

System

Kontrolmarch skal der til!

 

Med omkring 2,5 måned til afgang fra Kastellet i Kongens København intensiveres træningen blandt de tilmeldte. Der skal kilometer i benene, og støvlerne når dårligt at blive kølet ned, før de snøres igen.

Den 22. april gik turen til Sverige, nærmere betegnet Borås, hvor en kontrolmarch ventede forude. Holdet bestående af Lt. Carl Danielson, Frode Snitgaard, Eva Poulsen (vores medic), Carl Brinch, Henrik Nørgaard, Otto Zibul, Buch, Enoch, Jens Østrup og Per Gylling kunne se frem til 2 dage med ruter på henholdsvis 42 og 21 kilometer.

Lørdagens tur med start i Borås gik blandt andet gennem byens Zoo, hvor et par nyfødte bjørneunger så til, imens holdet marcherede forbi. Det blev 42 kilometer i et noget barskt terræn men med fint vejr, og hvor holdet efter endt march kunne gå til ro i den lokale sportshal.

Bakketræning er godt! Men det, der umiddelbart så ud som en nem søndagstur på kun 21 kilometer, skulle alligevel vise sig at blive en halvbarsk affære med nogle pænt krævende stigninger og til tider ret så tynd luft. Efter 4 timers march op og ned i højt tempo, kunne vi dog heldigvis konstatere, at der skal mere til at gøre det af med en flok hårdhudede gængere udstyret med godt humør og holdånd i rigelige mængder.

Næste weekend er vi klar igen. Der står den på 2. træningssamling med start i Silkeborg.

Vi ses!

Postbilag

Comments are closed.