MAKONI

Marchen København Nijmegen

System

Grænsemarchen gik godt!

Den tredje og næstsidste træningssamling fandt sted i Sønderjylland. Grænse-Marchen er af den danske Nijmegen-delegation som bekendt anerkendt som “træningstilstandsprøve” for deltagelse i Nijmegen-Marchen i Holland. 2 ruter a’ 40 kilometer skulle derfor tilbagelægges i det smukke sønderjyske landskab.

Det var 41 Makoni gængere, der den 20. maj stemplede ind til Grænse-Marchen, som i år var nummer 46 af slagsen. Sammen med et stort antal andre gængere på forskellige distancer blev til det til en rigtig god weekend, hvor vejret var med os. Der var med andre ord ‘sommer i støvlerne i Sønderjylland. Gruppen formåede endnu engang – til arbejdsgruppens store fornøjelse – at levere overskud, holdånd og højt humør

Næste gang vi mødes er på Fyn den 10.-12. juni. Her gælder det den fjerde og sidste træningssamling, før vi den 2. juli sætter kursen sydpå. I Ringe får vi besøg af Makonis hovedsponsor Sportspharma A/S samt vores to andre sponsorer, Norrskov A/S samt LeBOCK.

Vi glæder os til at se jer alle sammen friske og veloplagte i det sydfynske!

 

 

Comments are closed.